28/11/16 - 16:21h

Čilić slomljen: Ne znam da li ću igrati sledeće godine…

 


Tragičar hrvatske reprezentacije je Marin Čilić, koji je u četvrtom meču finala Dejvis kupa ispustio prednost od 2:0 protiv Huanam Martina del Potra, a bio je samo na set od statusa heroja.


Marin Cilic

Marin Cilic


Ne može biti lako hrvatskim reprezentativcima nakon što su na jako orkutan način ostali bez “Salatare”. Marin Čilić je imao sve u svojim rukama, vodio je sa 2:0 protiv Del Potra, jedan set nedostajao mu je da svojoj zemlji donese drugu titulu šampiona, i to pred prepunim tribinama zagrebačke Arene.

A onda je na scenu stupio harizmatični Delpo, napravio veliki preokret i ostavio svoj tim u igri, da bi Delbonis preko Karlovića doneo Južnoamerikancima prvi trofej u prestižnom takmičenju.

Jako sam razočaran, teško mi je da prihvatim ovaj poraz. Mislim da sam bio bolji igrač tokom celog meča, i fizički i psihički, ali nisam uspeo. Ne znam šta mogu da kažem, teško mi je… Ne znam da li ćemo igrati u ovom sastavu sledeće godine, ne znam da li ću ja igrati. Videću kako će se razvijati situacija, nisam još ništa odlučio – očajan je bio Čilić nakon teškog poraza u finalu.

Što se naredne sezone Dejvis kupa tiče, Hrvati u prvom kolu dočekuju Španiju, od 3. do 5. februara.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Marin Čilić, Vesti


Komentari