06/04/17 - 08:31h

Čarlston: Krunićeva bez daljeg plasmana i u dublu!

 


Aleksandra Krunić je na turniru u Čarlstonu dobila priliku da nastupi u dublu sa Dankom Kovinić, ali je srpsko-crnogorska kombinacija poražena od četvrtih nosilaca.


A. Krunić/D. Kovinić45
L. Hradeckova/K. Sinijakova67

zimbio.com

Krunićeva je nakon eliminacije u prvom kolu u singlu, na WTA turniru u Čarlstonu bez daljeg plasmana ostala i u dublu, gde je nastupila sa crnogorskom igračicom Dankom Kovinić. Od njih su bolje bile Lusi Hradecka i Katerina Sinijakova u dva seta, sa 6:4, 7:5, za jedan sat i 19 minuta igre.

Šansu da se uopšte pojavi u konkurenciji parova Krunićeva je dobila pošto Jelena Janković i Andrea Petković to nisu mogle da učine, a razlog je bio pobreda kolena Nemice našeg porekla.

U ovakvoj situaciji organizator je saopštio da će umesto Jelene i Andree nastupiti tandem koji čine srpska teniserka Aleksandra Krunić i Danka Kovinić iz Crne Gore.

Njih dve je žreb poslao na četvrte nosioce, i Aleksandra i Danka su pružile izvrstan otpor, ali ne i dovoljan da naprave iznenađenje.

Češka kombinacija će u drugoj rundi turnira u Sjedinjenim Državama igrati protiv Darije Jurak i Anastasije Radionove. Glavni favoriti za osvajanje titule u Čarlstonu su Betani Matek Sands i Lusi Safarova.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Vesti


Komentari