17/04/15 - 10:31h

Borna i Krajan prekinuli saradnju

 


Mladi hrvatski teniser Borna Ćorić prekinuo je saradnju sa svojim trenerom i selektorom Dejvis kup tima Hrvatske Željkom Krajanom. Borna je istakao da njegov doskorašnji trener želi da više vremena provodi sa porodicom.

Borna i Krajan

Najmlađi teniser u Top 100 na ATP listi i Željko Krajan prekinuli su šestomesečnu saradnju jer je selektor Dejvis kup reprezentacije Hrvatske izrazio želju da više vremena provodi sa svojom porodicom, pa su Borna i Željko zajednički doneli odluku o raskidu trenerskog odnosa.

“Dragi fanovi, želeo bih da Vas informišem da više ne sarađujem sa Željkom Krajanom. On je želeo da više vremena provodi sa svojom porodicom”, istakao je Borna na svom Tviter nalogu.

Hrvatski teniser je za tamošnje medije rekao da će sada malo sačekati sa donošenjem odluke oko izbora svog novog saradnika.

“Želeo bih iskoristiti ovu priliku da zahvalim Željku na njegovom predanom radu. Sada ću uzeti malo vremena, videti koje mi opcije stoje na raspolaganju i tada odlučiti o mogućim prinovama u mom trenerskom timu”, rekao je 18-godišnji teniser.

Za vreme ove saradnje Borna Ćorić je napredovao sa 95. na 54. mesto na svetskoj rang listi, koje drži ove nedelje, a to mu je ujedno i najbolji ATP plasman u karijeri.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Borna Ćorić, Hrvatska, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari