21/06/17 - 14:36h

Bivši trener Novaka Đokovića proglasio bankrot!

 


Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, proglasio je bankrot na saslušanju u Vrhovnom sudu u Londonu.


Twitter

Advokati 49-godišnjeg Nemca podneli su zahtev sudu u Londonu da mu se omogući poslednja šansa za isplatu dugogodišnjeg duga, ali je on odbijen jer je sudija Kristina Deret ocenila da nema dovoljno dokaza da će njegov “značajan” dug biti izmiren u skorijoj budućnosti.

Zahtev za bankrot podnela je privatna banka “Arbuthnot Latham & Co” zbog duga koji datira iz 2015. godine, a Bekerov tim potvrdio je bankrot nekoliko dana pre Vimbldona, turnira na kome je Nemac tri puta tokom karijere podizao pobednički pehar.

Bekerovi advokati su pokušali da se nagode sa Sudom za registar slučaja bankrota u Londonu – nudili su dokaze da postoji mogućnost da dug bude isplaćen uskoro, refinansiranje aranžmana, kao i hipoteku na vlasništvo nekretnina na Majorci, čime bi prikupili šest miliona evra – što je bila njihova poslednja šansa da se “isplati” zaostali dug, ali je sudija Deret odbila da prekine proces na 28 dana, koliko je traženo.

Stekla sam utisak da je Beker čovek kome je glava u pesku – bila je kategorična sudija Deret, koja se prisetila tom prilikom da je nekada gledala mečeve slavnog nemačkog tenisera.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Boris Beker, Vesti


Komentari