25/05/17 - 12:41h

Beker: Neću o Imasu, bilo bi bolje da je Agasi došao ranije!

 


Boris Beker je ponovio svoje uverenje da su Đoković i Agasi “savršen par”, ali je nakon njegove nove izjave jasno da mu se nimalo ne dopada pojava Pepa Imasa u timu našeg najboljeg tenisera!


zimbio.com

Bivši Đokovićev trener ne sumnja da će saradnja sa Agasijem dati rezultate, uz opsaku da bi možda bilo dobro da se Amerikanac pojavio u Novakovom timu još u Monte Karlu.

Ta saradnja za mene nije iznenađenje. Mogli smo o tome da slušamo već neko vreme, imao sam informacije od Novaka i njegovog tima. Andre je odličan izbor. Agasijev karakter i činjenica da je uključen u rad Fondacije Novaka Đokovića su vrlo važni. Mislim da su savršen par. Voleo bih da su počeli u Monte Karlu, a ne da im je prvi turnir Rolan Garos.Tako bi imali više vremena da se naviknu jedan na drugog. Želim im svu sreću sveta i nadam se da će imati uspeha. Mnogo toga zavisi od naredne sedmice, ali dobro znam Andrea. Ovo bi mogla da bude dobitna kombinacija – veruje Nemac.

Đoković je nakon mastersa u Monte Karlu odlučio da raskine saradnju sa kompletnim stručnim štabom. Jedini iz stare ekipe koji je bio uz njega i u Madridu je Pepe Imas.

Dugo znam Novaka. Mislim da nije uredu da insajder priča o celoj situaciji sa Imasom. Srećan sam što je Andre tu. Ostalo je Novakova odluka – rekao je Boris, i tako indkirektno potvrdio da mu se ne dopada uloga Pepea Imasa.

Što se tiče prognoze za drugi grend slem sezone, Beker daje prednost Nadalu.

Video sam obrise starog Novaka u Rimu, naročito u polufinalu i finalu. Ali u ovom momentu dajem prednost Rafi.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Andre Agasi, Boris Beker, Novak Djoković, Pepe Imaz, Rolan Garos, Vesti


Komentari: 1

 
sanja May 25, 2017 Odgovori

Komentar je konacno OK.

Komentari