05/07/17 - 09:59h

Beker na udaru: Borise, vrati mi milione koje duguješ!

 


Izgleda da je bankrot Borisa Bekera otvorio pandorinu kutiju – švajcarski biznismen javno zahvteva od Borisa Bekera da mu plati navodni dug od 35.5 miliona evra!


Twitter

Švajcarski biznismen koji nekada bio Bekerov partner, Hans-Diter Kleven, tvrdi da mu Nemac duguje 41.4 miliona dolara (oko 36.5 miliona evra), prenosi “Channel News Asia”.

Podsetimo, nedavno je sud u Londonu presudio bankrot Borisu Bekeru zbog duga iz 2015. godine prema bankarskoj kompaniji “Arbuthnot Latham & Co”, koja je i podnela sudski zahtev.

Bekerovi advokati su pokušali da uvere sud da će dug biti vraćen uskoro, a za te potrebe bi Nemac pod hipoteku stavio i nekretninu na Majorci u vrednosti od 6 miliona evra.

Međutim, ako su optužbe švajcarskom bizninsmena i njegovog nekadašnjeg partnera tačne, to nije jedini problem za šestostrukog grend slem šampiona – Kleven je izjavio da mu Beker duguje 41.4 miliona dolara, ali nije izneo konkretne detalje poslovne saradnje.

Posle odluke suda u Londonu da objavio bankrot Borisa Bekera njegov bivši poslovni partner Hans-Diter Kleven je osetio dužnost da iznese svoje zahteve u okviru tog postupkastoji u saopštenju advokata.

S druge strane, Bekerov advokat Kristijan-Oliver Mozer je naglasio da Kleven javno lobira kako bi opravdao “nerazuman zahtev”.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Boris Beker, Vesti, Vimbldon


Komentari