29/08/16 - 13:15h

ATP: Novakova prednost i dalje velika

 


Na najnovijoj ATP rang listi, najbolji teniser današnjice Novak Đoković i dalje ima veliku prednost u odnosu na drugoplasiranog Endija Mareja.


Novak Djokovic

Novak Djokovic


Srpski as je u odnosu na prošlu nedelju zadržao 14.840 poena, 5.535 više od drugoplasiranog Endija Mareja. Na predstojećem US openu, njih dvojica se ne mogu sastati pre finala.

Poredak desetorice najboljih ostao je nepromenjen. Svi su zadržali bodovni učinak iz prošle sedmice, osim poslednjeg u Top 10, Austrijanca Dominika Tima, koji je neznatno uvećao svoj saldo. Promena pozicija nije bilo ni me
u teniserima koji zauzimaju od 10. do 20. mesta.

Viktor Troicki je posle dolaska do polufinala turnira u Vinston-Sejlemu uspeo da se sa 35. probije na 32. mesto. Dušan Lajović, koji ovog ponedeljka oko 21.00 u prvom kolu US Opena igra protiv Francuza Benoe Pera je na 59. mestu, što je za poziciju više nego minule nedelje, dok je Filip Krajinović napravio najveći skok – sa 183. na 157. mesto.

U ponedeljak na terene US opena izlaze dva srpska predstavnika – Dušan Lajović oko 21.00 igra protiv Benoe Pera, dok Novak Đoković odbranu titule započinje jedan sat posle ponoći, protiv visokog Poljaka Jeržija Janoviča. Oba duela možete pratiti u direktnom prenosu na našem portalu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Janko Tipsarevic, Novak Djoković, Rang Lista, Vesti, Viktor Troicki


Komentari