22/01/15 - 11:58h

AO: Jovanovski bez drugog kola u konkurenciji parova!

 


Srpska teniserka Bojana Jovanovski i njena partnerka Poljakinja Katarzina Piter nisu uspela da izbore plasman u drugo kolo Melburna u konkurenciji parova. Mađarica Timea Baboš i Francuskinja Kristina Mladenović bile su bolje sa 2:0, po setovima 6:1, 6:3 posle nešto više od jednog časa igre.

B. Jovanovski/K. Piter13
T. Baboš/K. Mladenović 66

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

Porazom u dublu, Bojana Jovanovski je završila takmičenje na ovogodišnjem Australijen openu. Srpska teniserka je u singl konkurenciji prethodno poražena od Italijanke Roberte Vinči, takođe u prvom kolu.

Jovanovski i Piter su vrlo loše odigrale prvi set, bile su dosta inferiorne i nisu uspele čak ni da dođu u priliku da ugroze servis svojih rivalki. S druge strane, Baboš i Mladenović su imale četiri šanse za tako nešto, bile su polovično uspešne, ali je to bilo sasvim dovoljno da prvi deo igre reše u svoju korist rezultatom 6:1.

U drugom setu, nešto jači otpor srpsko/poljske kombinacije, uspele su da dva puta stignu do brejka, ali su nažalost čak četiri puta izgubile svoj servis, pa je i drugi set pripao Timei Baboš i Kristini Mladenović sa 6:3.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Australian Open, Australijan Open 2015, Bojana Jovanovski, Dubl igrač, Grend Slem, Prvo kolo, Rang Lista, Teniserke, Turniri, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari