06/06/15 - 20:41h

Anđela i Mihajlo šampioni Srbije!

 


Na terenima Teniskog kluba “Spartak” održano je Letnje prvenstvo Srbije u konkurenciji do 14. godina za dečake i devojčice, a trijumfovali su Anđela Skrobonja kod devojčica i Mihajlo Popović kod dečaka.

Letnje prvenstvo

Letnje prvenstvo

Kod devojčica šampionski pehar je podigla Anđela Skrobonja, inače članica Teniskog kluba “Spartak”, koja je u finalnom meču posle velike borbe savladala Emiliju Kojčić iz TK “Dinamo” sa 6:3, 1:6, 7:5.

Emilija i Andjela

Emilija i Andjela

Prethodno je u polufinalu talentovana Anđela bila kobna po članicu Teniskog kluba “Partizan”, Jovanu Babić i slavila je rutinskim rezultatom 6:2, 6:3, dok je Emilija Kojčić vizu za finale izborila posle dosta muka i preokreta protiv Elene Milovanović iz Teniskog kluba “Kolos” sa 1:6, 6:3, 6:2.

Kada su u pitanju dečaci, a možda i budući naslednici Novaka Đokovića, najbolji je bio Mihajlo Popović iz Teniskog kluba “Baseline”. Mihajlo je u velikom finalu deklasirao Kristijana Juhasa iz Teniskog kluba “Spartak”, prepustivši mu samo jedan gem – 6:1, 6:0.

Juhas i Popovic

Juhas i Popovic

U polufinalu je Mihajlo identičnim rezultatom nadigrao i Dušana Obradovića, dok je Kristijan Juhas bio bolji od Viktora Jovića sa 6:3, 6:0.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Finale, Polufinale, Rezultati, Srpske teniske nade, Srpski teniski talenti, Teniseri, Teniserke, Vesti


Komentari