04/06/15 - 11:27h

Ana ili Lusi? (Anketa)

 


Ana Ivanović nas je sve oduševila plasmanom u polufinale Rolan Garosa. Ništa manji uspeh nije napravila ni Čehinja Lusi Safarova. Njih dve će se danas sastati u borbi za finale, a samo jedna može proći dalje. Koja?

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Ana igra sjajno, kao što godinama nije. Tačnije, od 2008. kada je bila šampionka Rolan Garosa. Safarova je samo jednom igrala polufinale nekog gren slema, uopšte ne tako divno. Pre nešto manje od godinu dana izgubila je od Kvitove u polufinalu Vimvbldona.

Ivanovićeva je sedma teniserka sveta, a Safarova trinaesta. Ovo će im biti deveti duel, a Čehinja vodi sa 5:3 u pobedama. Na šljaci je 1:1, a Ana je dobila poslednji njihov meč. No, mislim da brojevi neće biti bitni. U ovom susretu, sve je moguće i kako god da se završi, neće biti iznenađenje.

Za razliku od Safarove, Ivanovićeva ima, ne tako tajni ”sastojak” za pobedu. Nema sumnje da joj odlično ide od kada njene mečeve iz lože posmatra Bastijan Švajnštajger. Videćemo da li će joj navijanje njenog dragog i ovoga puta pomoći. Šta Vi mislite, kako će se završiti ovaj duel?

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Grend Slem, Lusi Safarova, Polufinale, Rolan Garos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
tereza June 4, 2015 Odgovori

Ani želim pobijedu ! neka ljubav živi ! SRETNO !

 
veca June 4, 2015 Odgovori

Ajde devojčice, možeš ti to opet http://tenisuzivo.com/ana-ivanovic-osvojila-rolan-garos-2008/
Od srca ti želim!

Komentari