01/09/17 - 12:37h

Krunić – Gerges (oko 20.50) – gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Aleksandra Krunić u okviru trećeg kola ženskog singla na US openu igra protiv Nemice Julije Gerges. Meč je na programu ne pre 20.50, a možete ga gledati u direktnom prenosu na našem portalu.


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Fenomenalnu formu ovog leta, naša Aleksandra Krunić krunisala je plasmanom u treće kolo poslednjeg grend slema sezone. Podsetimo, ona je na startu iznenadila sedmog nosioca, i najbolju britansku teniserku Džoanu Kontu, da bi potom rutinski opravdala ulogu favorita protiv Australijanke hrvatskog porekla Ajle Tomljanović.

Aleksandra ima priliku da ponovi najbolji grend slem rezultat karijere plasmanom u četvrto kolo US opena. Upravo je u Njujorku uspela to da učini pre tri godine, ali će joj zadatak biti veoma težak. Sastaje se sa odličnom Nemicom Julijom Gerges, 30. igračicom planete. Njih dve su se u prošlosti samo jednom sastale, u Vuhanu (Kina) prošle godine, kada je Gerges slavila sa ubedljivih 6:2, 6:2. Ko bude bolji u ovom meču, igraće u osmini finala protiv pobednice duela Barti- Stivens.

Aleksandra Krunic



Budite uz naš portal i gledajte direktan prenos meča!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Direktan prenos, Live Prenos, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.